注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

瑶啊瑶要不断进步!

 
 
 

日志

 
 

寒假.2(冬休.2番)  

2011-01-28 23:31:57|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

哇..

生活真喺滋味..

琴日又同fish 啊c vv出去打边炉啦! 猪肚鸡煲!正啊!

好5容易化完个妆.. 结果一5小心 支眼线液俾我打落地下打穿佐..好彩补救及时!如果5喺 我知眼线液又冻过水了..

fish咁大个女啦.. 喺就喺成熟佐d噶啦..

啊C整个明星款啊! 

vv仲喺果个款.. 仲喺咁靓仔.. 把口依然喺咁衰! 疾fish D 说话一句都未停过..哈哈!

不过哩三个人都5中意映相.. 所以就冇留咩相纪念一下..

哈哈!

 

不过都仲喺好开心噶!

因为打边炉fish请客!

我同啊c都觉得吃完嘢  饱到咩咁.. 但系又5喺找数喔..

行出门口果一刻  真喺爽啊!

哈哈! 

下次有d咩笋嘢记得再一起出去啊!

哈哈!

  评论这张
 
阅读(46)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017